Важливо Волинь Новини

“Ти, Владе, залишишся в наших серцях гідним поваги Героєм”, – колектив Ківерцівського ліцею про воїна з Волині

Як відомо, безжальна війна з російськими окупантами, в результаті якого постраждала велика кількість людей, прокотилися жалем на  Любомльщині. Адже Волинь втратила ще одного свого Сина –Владислава Лонського..

 

Відтак, колектив Ківерцівського ліцею№4 вирішив написати на його честь зворушливий пост у соцмережі Facebook.

 

“Сумна звістка сколихнула колектив Ківерцівського ліцею №4. Захищаючи рідну землю, на Харківщині загинув наш випускник – Лонський Владислав.

Зі шкільних років він готував себе до військової служби. Добре навчався, займався спортом, був надійним товаришем і вихованим учнем.
Після закінчення дев’ятого класу продовжив навчання у Волинському ліцеї з посиленою військово-фізичною підготовкою. Щоб стати кадровим військовим, вступив до Одеської військової академії, закінчивши яку став офіцером десантно-штурмових військ.
Владислав був у зоні АТО,а з початку повномасштабного вторгнення – на фронті.
Йому було лише 24 роки, а вже був командиром роти, проявляючи найкращі людські якості.
На жаль війна забирає найкращих, найвідважніших – цвіт нашої нації.
Ти, Владе, залишишся в наших серцях гідним поваги Героєм, чиє ім’я згадуватиме не лише колектив нашого ліцею, але й усі ківерчани.
Вчителі, учні та колишні однокласники висловлюють щирі співчуття батькам, дружині, рідним і усім, хто знав Владислава. Вічна Слава Герою!”, – йдеться у дописі.