Важливо Волинь Новини

“Він віддав стукіт власного серця”, – волинянка про загиблого воїна з Волині написала зворушливий пост

Як відомо, безжальна війна з російськими окупантами, в результаті якого постраждала велика кількість людей, прокотилися жалем на  Любомльщині. Адже Волинь втратила ще одного свого Сина –Руслана Курамшина.

 

Відтак, волинянка Katya Mokrenko вирішила написати на його честь зворушливий пост у соцмережі Facebook.

 

“Так… Це Руслан Курамшин….Досі відмовляюся прийняти, повірити… Не хочу… Серце не вірить…

Мій особистий Герой!

Він віддав стукіт власного серця, щоб я, мої діти, моя родина жила мирно…. Я, завдячую Тобі, мій Герою життям… Я вмиваюся гіркими як полин слізьми, і вклоняюся тобі до землі…. Дякую Тобі.

Р. S. По Руслана уже поїхали волонтери. Тому, прошу вас, коли ми напишемо про час прибуття Полеглого Героя додому, яка б то не була година, будь ласка, вийдіть, щоб створити живий коридор пошани”, – йдеться у дописі.

З метою вшанування пам`яті загиблого у війні росії проти України військовослужбовця, нашого земляка -Руслана Курамшина, 20 вересня 2022 року оголошено Днем жалоби.
На знак скорботи за загиблим, звертаємось до підприємств, установ і організацій незалежно від форм власності з проханням приспустити Державний Прапор України з чорною стрічкою на будівлях та обмежити проведення розважальних заходів.