Важливо Волинь Новини

“Дякуємо усім за ваше велике серце”, – Ірина Констанкевич нагородила волонтерів з Камінь – Каширського краю

Як стало відомо, напередодні політикиня Ірина Констанкевич відвідала Камінь – Каширщину. Про це йдеться на офіційній сторінці Ірини Констанкевич у соцмережі Facebook. 

 

“Сьогодні день на Волині. Працюємо в Камінь-Каширську.

Разом із керівництвом району Ольгою Ващук і головою ТГ Вікторем Пасем обговорили питання соціальної сфери, діяльність інфраструктури в умовах війни, волонтерську допомогу для ЗСУ і вручили подяки ВРУ тим, хто з перших днів війни надає значну допомогу нашим військовим.

Подяки від Комітету гуманітарної та інформаційної політики ВРУ за дорученням голови Микити Потураєва вручила старостам Інні Півень (Раків Ліс), Сергію Шевчику ( Ворокомле) і волонтеру Сергію Назарук (Видерта). Це лише кілька гідних людей із тисячі гідних, які волонтерять, збирають продукти харчування, кошти, катають тушонки, ліплять вареники і печуть пиріжки… Дякуємо усім за ваше велике серце, працю і віру у нашу перемогу!
У газеті «Полісся» обговорили інформаційну політику, особливості роботи друкованих ЗМІ у час війни, пропозиції до законопроєкту «Про медіа». З нагоди Дня солідарності журналістів вручила подяку ВРУ головному редактору Петру Сидоровичу Трофимчуку за унікальний досвід роботи місцевого ЗМІ у часи суспільних трансформацій.
Познайомилися з роботою Центру соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від насильства. Нагальною потребою є розширення соціальних послуг на підтримку мам з дітками. Кризова кімната облаштована на сучасному рівні!!!

Відвідали районну лікарню і обговорили концепцію кластерної лікарні та передали медичні засоби як волонтерську допомогу від американських партнерів і фонду « Серце в долонях». Дякую п. Олександру Кізіму за постійну і системну благодійну роботу”, – йдеться у дописі.