Важливо Волинь Новини

Олександр Положинський просить небайдужих про допомогу військовим на фронт

Як стало відомо, відомий співак з Луцька Олександр Положинський просить небайдужих допомогти фінансово бійцям аби придбати автомобілі. 


Про це артист повідомляє на власній сторінці у соцмережі Facebook.

“Майже три місяці тому я попросив вас про допомогу. Ваша підтримка виявилася настільки потужною, що ми швидко закрили всі основні потреби нашої роти й були готові до нового виїзду на фронт.

Та почалася реорганізація нашого підрозділу, відправка затрималася через набір великої кількості нових людей, а ми присвятили цей час навчанню та оснащенню.

З коштів, отриманих від вас, було придбано багато необхідного, в тому числі й трохи такого, про ло краще не сповіщати публічно, щоби ворог не знав, що в нас воно є.

Зараз нагальних потреб немає. Ми не на фронті й тому розуміємо, що далеко не в пріоритеті. Кошти, які ще лишилися на моїй волонтерській картці, вже відкладені на заплановані придбання.

Та раптом з‘явилася можливість купити один – або й кілька, якщо вистачить коштів і встигнемо до того, як хтось інший викупить, – автомобіль.

Колеса маємо. Але трохи розширити автопарк ніколи не завадить – самі розумієте. Запропонували непогані авто за дуже привабливою ціною. Якщо вдасться придбати – трохи їх ще доведемо до ладу й покращимо свою мобільність”, – йдеться у дописі.

Усі, хто має змогу та бажання долучитися, можуть допомогти фінансово, переказавши кошти за реквізитами:

Приват: 5168 7422 3064 7491