Важливо Волинь Новини

“Ніколи жодного фонду не просила збирати гроші”, – Ірина Чебелюк

Як стало відомо, Ірина Чебелюк спростовує інформацію, яка нещодавно з’явилась на просторах волинських ЗМІ.

Відтак, у статті йдеться про те, що пані Ірина нібито надала відповідні документи задля волонтерської діяльності. Про це заступниця Луцького міського голови з питань діяльності виконавчих органів Луцької міської ради Ірина Чебелюк зазначила у соцмережі Facebook.

 

 

“Коли на одному з сайтів сьогодні з‘явилася ця стаття, я відразу її прочитала, адже не одноразово, разом з службою в справах дітей ЛМР, з‘ясовували чому діти на вулицях нашого міста зі скриньками, з якою метою збирають кошти, чи відомо про це їхнім батькам і т.д.

Викладена в статті інформація (пов’язана з моїм прізвищем) викликала у мене обурення…

Отож офіційно коментую:

Дійсно, навесні до мене на прийом прийшов Віктор Кишкін, представився засновником фонду «Вірні Україні», з проханням видати посвідчення волонтерів від ЛМР.

З даного приводу, як і багатьом іншим волонтерам, пояснила, що міська рада не видає ніяких посвідчень, роз‘яснила процедуру реєстрації БФ, пояснила процедуру інформування органу місцевого самоврядування про проведення заходів в громадських місцях. Віктор Кишкін жодної інформації про залучення до роботи неповнолітніх дітей не повідомляв, запевнив, що в нього вже є волонтери, друзі його дітей (доньки та зятя), які мають бажання допомагати військовим. З Давидом Огороднічим ніяких розмов не вели і ніколи не зустрічалися.

І основне… ніколи жодного фонду не просила збирати гроші на якісь предмети чи речі! До діяльності форду «Вірні Україні» не маю ніякого відношення!”, – зазначила Ірина Чебелюк.