Важливо Волинь Новини

Футболка Олександра Положинського ціною у життя: небайдужі влаштували благодійну акцію на підтримку українських захисників

Як стало відомо, волонтерська спільнота “Бешкетник та Друзі ЗСУ” влаштовують благодійну акцію на потребу армії. Про це повідомив відомий співак з Луцька Олександр Положинський у соцмережі Facebook, надавши відповідний фотоматеріал.

 

“Мій давній товариш з командою збирають гроші на потрібні речі. Там ще вони розігрують мою футболку давнього минулого, але це зовсім не головне. Головне якомога швидше зібрати необхідну суму та закупити ці турнікети. Далі пряма мова:

“Збираємо на 10 шт. вузлових турнікетів Sam Medical SAM SJT для порятунку наших воїнів на полі бою/

Пропоную долучитися до хорошої ініціативи разом із волонтерською спільнотою “Бешкетник та Друзі ЗСУ” / координатор Сергій Приньов, який звітує за кожен донат на своїй сторінці у ФБ та у телеграм каналі спільноти https://t.me/FriendsOfArmedForcesOfUkraine
Вартість 1 турнікету = 1890 злотих / 15 000 грн (хто знає де взяти дешевше – будемо дуже вдячні).
Наша ціль: 10 штук вузлових турнікетів, а це мінімум 150 000 гривень”, – йдеться у дописі.
🔗Посилання на Банку

Окрім того, що ви робите хорошу справу та допомагаєте врятувати життя, ми вирішили ще розіграти для вас футболку Олександр Положинський (британський бренд Lonsdale, розмір – L), в якій він виступав на Таврійських іграх 2008; разом з Кузьмою та Валерієм Харчишиним (гортайте карусель). Як мінімум 1 турнікет ми передамо безпосередньо в 47-й батальйон, в якому служить Сашко Положинський.

Умови розіграшу:

 

 

1. Мінімальний донат = 100 гривен.
2. Лайк під постом та смайл у коментах.
3. Репост вітається.

4. Зберегти скрін переказу до розгірашу.

 

Розіграш відбудеться серед усіх учасників рандомно у прямому ефірі на моїй сторінці 5 вересня. Ви можете донатити більше і подвоїти свої шанси на перемогу!

 

До уваги приймаються всі учасники, які виконали умови та відмітилися під моїми постами в Instagram / Facebook або на сторінці брата в FB (Сергій Приньов).
P.S. Хто не шукати посилання на банку, залишаю тут безпосередньо номер картки Банки 5375 4112 0160 0488

Разом до перемоги!

Все буде Україна.

Оригінальний допис для участі у розіграші, якщо вам цікаво, шукайте на сторінці Ольги:
А так то просто трохи задонатьте, будь ласкa.