Волинь Новини

Фонд “Добра справа”: суперфіналістка Чорноморських ігор представлятиме Волинь у благодійному вокальному проєкті

Анна Ткач – переможниця всеукраїнських конкурсів та фестивалів, фіналістка Національного проєкту «Яскраві діти України», переможниця в номінації «Сольний спів» у категорії «дівчата 6-10 років» на Чорноморських іграх -2019, отримала 3 премію в номінації «Народний вокал» у категорії “6-16 років” на Чорноморських іграх-2021.

До слова, юна артистка займається професійно вокалом з 6 років. Зараз Анні 12, з початком війни дівчина бере активну участь в благодійних заходах по Україні. Про це йдеться на сайті Добра справа.

Відтак, за сприяння благодійного фонду “Добра справа” вокалістка Анна Ткач візьме участь у міжнародному благодійному вокальному проєкті від організаторів фестивалю «Чорноморські ігри».

«Я щаслива, що доля подарувала мені можливість взяти участь у благодійному проєкті від Чорноморських ігор, адже ЧІ-це вже немов сім‘я. Я неймовірно сумувала та чекала на зустріч цілий рік. І хоч в цьому році фестиваль не відбудеться, організатори знайшли можливість подарувати дітям свято та підняти бойовий дух! Я пишаюсь своєю Країною, тому що навіть в такий важкий час є люди, які допомагають дітям здійснювати їх мрії. А ми, хоч і швидко подорослішали через Війну, та ще діти, будемо радіти життю та воювати на своєму творчому фронті, бо ми Сильні, Вільні та Незламні», – ділиться Анна.

Наразі організатори не повідомляють про деталі проєкту. Найближчим часом у дівчини зйомки, тому підтримуємо та бажаємо успіху!