Важливо Волинь Новини

“Амбасадор дитинства”: у Луцьку відбувся благодійний захід за участю відомих артистів. ФОТОРЕПОРТАЖ.

Як стало відомо, напередодні у стінах Луцького замку відбувся благодійний захід. Відтак, чимало українських зірок радо долучилися до Всеукраїнської громадської ініціативи “Амбасадор дитинства”. Серед них співаки, танцюристи, актори, телеведучі, блогери, тощо.

Захід відбувається за ініціативи голови Хмельницької ОВА Гамалія Сергія В’ячеславовича, за сприяння Волинської ОВА та за підтримки Луцької міської ради.

Як зазначають організатори, це добродійний проєкт, який передбачає психологічну і соціальну допомогу дітям.

“Дякую кожному, хто сьогодні тут поруч з нами. Сьогодні усі дії та заходи, які ми робимо у нашій громаді, пов’язані із тим, щоб надати трішки щастя дітям. Переключити абсолютно від тієї теми, яка на жаль, дуже глибоко зачіпає кожного дорослого і кожну дитину. Адже щастя дітей – це найголовніше для нас “, – зазначила заступниця Луцького міського голови з питань діяльності виконавчих органів Ірина Чебелюк.

Відтак, запалювали Волинську публіку артисти:

Андрій Джеджула — український актор театру і кіно, теле- та радіоведучий, шоумен;

 

“Позитив” – український співак та композитор, автор пісень, музичний продюсер та актор, соліст гурту «Время и Стекло» та «MOЗGI»;

 

Нікіта Ломакін – український співак, автор пісень, композитор, ведучий музичного телеканалу М1, учасник шоу «X-Фактор» та “Голос країни 11”;

 

 








 

До слова, під час заходу діти фотографувалися з зірками, брали у них автографи. Також разом заспівали Гімн України.

АНАСТАСІЯ НІКОЛАЄВА