Волинь Новини

У місті Горохів затвердили детальний план території, на якій облаштують житло

Як стало відомо, напередодні на позачерговій сесії Горохівської міської ради депутати злагоджено розглянули життєво важливі питання для громади.

“Кожне з одинадцяти питань порядку денного було по-своєму важливим. У воєнний час маємо мудро розпоряджатися грошима. Наскільки це можливо, будемо виконувати заплановане й допомагати ЗСУ в боротьбі з ворогом”, – вважає лідер територіальної громади Віктор Годик й уже вкотре адресує вдячність депутатському корпусові за злагоджену роботу.

Завдяки розумінню важливості ситуації депутати одноголосно проголосувала за виділення більше 1 млн гривень для КП «Горохівська багатопрофільна лікарня» на енергоносії й придбання нового операційного стола та лампи (260 тис.грн).  Кошти скерували на потреби територіальної оборони,  військових частин та Волинського прикордонного загону. При цьому багато фінансової і організаційної уваги присвятили потребам освіти та культури, заходам захисту населення і територій Горохівської міської ради від надзвичайних ситуацій. Понад 1 млн грн скерували освітянам на заробітну плату.

Саме на цій ділянці з колишнього недобудованого лікарні облаштовують два багатоквартирні будинки.

За словами секретаря Горохівської міської ради Наталії Ковальчук, так само виважено було затверджено детальний  план території за адресою: м, Горохів, вулиця Паркова, 22. Саме на цій ділянці з колишнього недобудованого лікарні облаштовують два багатоквартирні будинки, передає Волинь.

Депутати скрупульозно обговорили й одностайно проголосували за зміни в головному фінансовому документі громади – бюджеті, а також підтримали два депутатські звернення Юрія Мудрака. В них йшлося про заборону продажу піротехнічних засобів і їх використання на території Горохівської територіальної громади та обмеження в русі транспортних засобів, що створюють надмірний шум.

За словами Віктора Годика, Горохівська територіальна громада живе і працює на перемогу.

Леся ВЛАШИНЕЦЬ.