Волинь Новини

“Тату, ось минає третій місяць, як Вас немає”, – донька загиблого лучанина Віктора Коханюка написала зворушливий пост про свого батька

Як відомо, безжальна війна з російськими окупантами, в результаті якого постраждала велика кількість людей, прокотилась жалем у місті Луцьк. Адже Волинь втратила ще одного свого Сина.

Відтак, донька загиблого Героя Яна Коханюк вирішила написати на його честь зворушливий пост у соцмережі Facebook.

“Тату ось минає третій місяць як Вас немає… Ніхто більше не каже нам «дітки все буде добре». Ми намагаємось звикнути до пустоти і в квартирі і в душі. Правда мама ще досі чекає Вас вечорами з роботи. Тато, війна продовжується, як бракує Вашої мудрості та розуму, поради. Так багато змінилось, так багато стало на свої місця. Ця війна показала хто є хто, важко… від деяких людей до нудоти гидко. Так багато хочеться Вам розповісти, так багато хочеться від Вас почути. Нашій Соломії вже рік, перший рік її життя без дідуся. Так хочеться щоб Ви прийшли додому, стомлені після роботи, одягнули свою червону домашню сорочку, пішли на кухню гріти вечерю. І ми б всі зібрались навколо Вас і розпитували як день або розповідали б щось своє, і потрохи витягуючи Вас з своїх якихось робочих проблем. І ми б багато і довго говорили, пили б чай, їли б смаколики. Ми так багато мріяли і так багато хотіли, ця війна забрала Вас у нас назавжди. Ця війна зруйнувала і руйнує далі тисячі життів. Але так хочеться вірити що це все закінчиться, що у нас все буде добре, що ми житимемо тату у вільній та сильній Україні, так як Ви і мріяли”, – йдеться у дописі.