Важливо Волинь Новини

Герої серед нас: на Волині помер автомеханік, який ремонтував військову техніку ЗСУ. ФОТО.

Відтак, зупинитися посеред поля через несправність авто, ситуація не з приємних для будь-кого, хто вирушає у тяжку, ворожу дорогу. Зірвані плани, витрачені нерви, згаяний час… А що, коли машина ламається там, де мало не за кожним кроком спостерігає ворог?

 

Українські військові, які несуть службу в районі проведення операції Об’єднаних сил знають – зайва хвилина затримки в дорозі може коштувати водієві та його пасажирам не просто витраченого часу, а здоров’я або навіть життя.

На жаль, передчасно помер мешканець Турійського краю Роман Козін, який повсякчас ладнував військову техніку ЗСУ.  Відтак, сумну звістку повідомили у соцмережі Facebook.

 

“Як грозові хмари раптом вкривають небо, так сумна звістка приходять тоді, коли, здавалося б, нічого не віщувало лиха… До горя неможливо підготуватися, неможливо знайти слова, щоб загоїти пекучу рану вічної розлуки з дорогою людиною для рідних та друзів.
Щиро сумуємо з приводу непоправної втрати передчасної смерті нашого односельчанина РОМАНА КОЗІНА.
Він був світлою, доброю, щирою людиною. Мабуть, немає у селі такої сім’ї, якій би він не допоміг полагодити машину, трактор чи різноманітні прилади, адже мав золоті руки. І в тяжкий час для нашої країни він використав свої вміння та знання ремонтуючи військову техніку ЗСУ, наближаючи час нашої перемоги. І ще раз підтвердив нам, що герої живуть серед нас.
РОМА, ТИ НАШ ГЕРОЙ!
ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ!!

 

У цей важкий час приносимо співчуття сім’ї та рідним, розділяємо ваш біль та схиляємо голову в глибокій скорботі. Нехай опіка Всевишнього полегшить гіркоту втрати найдорожчої для вас людини, а слова підтримки допоможуть перенести родинне горе.
Нехай Всемилостивий Господь прийме Його світлу та щиру душу і оселить там, де праведні спочивають.
Царство Небесне…! Вічна і світла пам’ять Роману!”, – йдеться у дописі.