Важливо Волинь Новини

Лукашенко розпочинає небезпечні ігри на кордоні з Волинською областю

Як стало відомо, армія Білорусі розпочинає маневри на кордоні з Волинською областю України. Наразі невідомо, що насправді задумав друг міжнародного злочинця Володимира Путіна – самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко, з території країни якого наносять ракетні удари по містах України.

 

Про військові маневри повідомляє телеграм-канал “Сьогодні”.

До слова, голова виконкому Бреста Олександр Рогачук повідомив, що 26 травня у рамках перевірки сил реагування у Бресті відбудуться контрольно-тактичні заняття для налагодження взаємодії сил спеціальних операцій з авіацією.

“У навчаннях, які розпочнуться завтра, 26 травня, візьмуть участь сили спецоперацій Білорусі та авіація. Білоруські війська тренуватимуться форсувати водну перешкоду за підтримки вертольотів та штурмовиків.

Після виконання етапу в міських умовах десантні підрозділи вирушать на полігон «Брестський» для вирішення подальших завдань.

Десантні підрозділи відпрацьовуватимуть дії у міських умовах з подоланням водної перешкоди. Після цього десантні підрозділи попрямують на полігон “Брестський”, – повідомив Рогачук.