Волинь Новини

“Русский корабль, иди на х**”: лучани показали, як зустрічатимуть окупанта

Як стало відомо, напередодні радник голови МВС Антон Геращенко закликав українців влаштувати психологічну війну агресору. До ініціативи уже долучився Луцьк.

Джерело: телеграм-канал Лучани передає Канал 24.

На інформаційних табло на зупинках Луцька тепер можна побачити уже культову фразу “Русский корабль, иди на х**”. Саме так містяни гостинно зустрічатимуть “гостей”.

У ці непрості часи для України часи важливий будь-який спосіб деморалізації та знешкодження ворога. Так, Антон Геращенко закликав усіх власників зовнішньої реклами України зробити свій внесок у перемогу над окупантом.

Він запропонував встановити на щити, банери або білборди гасла типу: “Русский корабль, иди на х**” або цензуровану версію “Окупанти – геть з України”.

Відтак. у Луцьку вирішили використати для цього інформаційні табло, які встановили у місті торік. І хоч вони не показують, через скільки хвилин прибуде громадський транспорт, вони чітко вказують напрямок, в якому піде кожен, хто насмілиться напасти на місто. Про це також повідомили очемивидці журналістам Волинь infa, надавши відповідні фотоматеріали.