Важливо Волинь Новини

“Дякуємо за велике і добре серце”: на Волині помер багаторічний директор школи. ФОТО.

Як стало відомо, у смт Сенкевичівка Горохівського району помер видатний педагог та багаторічний директор школи. Про це повідомили на фейсбук – сторінці “Сенкевичівка”.

 

“Сьогодні погасла свічка життя Панасюка Василя Пилиповича, заслуженого жителя нашого селища.Він був не просто нашим односельцем, а вчителем, директором, поетом, вірним сином своєї землі…33 роки Василь Пилипович присвятив вчителюванню в Сенкевичівській середній школі, викладав історію і суспільствознавство. Тим паче, 28 років був директором цієї школи.
Відмінник освіти України,вчитель -методист, мав багато грамот з Міністерства освіти.
Василь Пилипович був прекрасним педагогом і мудрим директором.Школа під його керівництвом була на високому рахунку і в районі, і в області. В області серед сільських шкіл ми дуже довго посідали почесне 2 місце за багатьма показниками, найголовніше – за якістю знань школярів. До речі, Панасюк В.П. Був одним із тих сільських директорів, чий досвід керівної роботи вивчали в області. Школа славилася, як своїми, вчителями, так і її випускниками…
Василь Пилипович був сам трудоголіком і підштовхував нас, колег, до творчої праці. Вітав усілякі нововведення і передові технології, вмів підтримати, зацікавити, допомогти ..
А що вже цікавим було дозвілля і учнів, і педагогів!Вечори відпочинку,концерти, вистави,зустрічі, екскурсії, творчі вечори…Василь Пилипович міг сам написати сценарій, складав вірші( видав 2 збірки своїх поезій), співав у церковному хорі…
Людина може тілом у вічність відійти.
Душа людська безсмертна не вмирає.
Ми ж маєм милість в Господа знайти.
Про це душа безсмертна нас благає, –
писав він в одній із своїх поезій.
12 лютого Василю Пилиповичу виповнилося б 85 років.
Дорогий УЧИТЕЛЮ, НАСТАВНИКУ!
Дякуємо за велике і добре серце, за все, що робив для людей.
Висловлюємо щирі співчуття рідним і близьким покійника.
Вічна пам’ять і Царство небесне Вам, шановний Василе Пилиповичу”, – йдеться у дописі.