Волинь Новини

Гордість краю: шацькі прикордонники взяли участь у чемпіонаті з гирьового спорту

Як стало відомо, у Луцьку  відбувся чемпіонат з гирьового спорту серед військовослужбовців Волинського прикордонного загону.

Про це Район.Луцьк повідомили  у пресслужбі Волинського прикордонного загону.

Відтак, у заході взяли участь 27 спортсменів з усіх підрозділів охорони державного кордону. Змагалися військові у трьох вагових категоріях: до 75, до 90 та понад 90 кілограмів. З-поміж учасників були як досвідчені гирьовики, так і ті, які розпочали займатися цим видом спорту нещодавно.

До слова, це перші змагання для сержанта Михайла Дударчука – військовослужбовця відділу «Світязь». Хлопець уже рік як проходить службу у прикордонному відомстві. Спортом почав займатися у ранньому віці.

 «Здебільшого віддаю перевагу ігровим видам, та не так давно вирішив спробувати себе у силовому спорті. Сьогодні мав можливість випробувати свої сили у ваговій категорії до 90 кілограмів. В результаті посів друге місце. Досить непогано, як для початківця. Сподіваюсь в майбутньому на значні здобутки у цьому виді спорту»,  – поділився враженнями Михайло.

 За результатами змагань перемогу отримала команда відділу прикордонної служби «Млинове». Друге та третє місце вибороли спортсмени відділів «Самари» та «Світязь» відповідно.