Волинь Новини

На Горохівщині шукають працівників на завод: що відомо

Як стало відомо, у Горохівській районній філії Волинського обласного центру зайнятості, на замовлення ТзОВ «Електроконтакт Україна», в онлайн-режимі відбувся мініярмарок вакансій.

Про це повідомили на Facebook-сторінці Горохівської районної філії Волинського обласного центру зайнятості, передає Район. Горохів.

ТзОВ «Електроконтакт Україна» здійснює набір працівників на посаду монтер кабельного виробництва у Бродівський виробничий підрозділ.

Відтак, начальниця з персоналу Галина Бартиш ознайомила присутніх з особливостями роботи, розміром заробітної плати, умовами праці, графіком роботи та соціальним пакетом працівника.

Працюючи в ТзОВ «Електроконтакт Україна», робітник отримає: офіційне працевлаштування, стабільну оплату праці. Працівників довозять до місця праці. На підприємстві є своя їдальня, соціальні комплексні обіди.

До слова, усі, хто бажає працювати на ТзОВ «Електроконтакт Україна», можуть звертатися в Горохівську районну філію Волинського обласного центру зайнятості, або за телефоном (03379-2-13-01).