Волинь Новини

“Більше, ніж друзі”: у селі Гірка Полонка чоловік утримує понад 10 собак, потрібна допомога

Як стало відомо, понад 10 собак, 5 котів живуть у будинку та на подвір’ї у пана Олега із села Гірка Полонка Луцького району. Має також одну козу. Зауважимо, чимало тварин чоловік підбирає власноруч, коли натрапляє на знайду.

Нещодавно жителя та його чотирилапих мешканців відвідали волонтери спільно з Вікторією Пащенко. Відтак, пані Вікторія розповідає, що тваринолюб є направду доброзичливим та працьовитим. Тим паче, надто любить та шкодує своїх підопічних. Про його любов до тварин у Гіркій Полонці знає кожен мешканець.

Тим паче, нерідко і самі жителі допомагають мешканцю, надавши їжу для собак. Адже місцевий, на жаль – безробітний. У минулому – працівник поліції.  А у вільний час полюбляє писати чудові поезії.

Зазначимо, що волонтери неабияк допомогли господареві надавши необіхідні сумки з їжею. Відтак, про допомогу усіх небайдужих волинян попрохала саме зоозахисниця Оксана Ліщук. Адже вважає це питання значущим.

Як зазначають, тварини живуть у пана Олега, як на подвір’ї, так і разом з ним у будинку. Тим паче, собаки поводяться чемно, не є агресивними.

Утім, нині Олегу Пасюку потрібна неабияка допомога у створенні вольєрів для чотирилапих друзів. Окрім цього, волонтери мають намір вкотре здійснити візит до чоловіка у Гірку Полонку, аби навести лад у його помешканні.

Усі, хто має змогу та бажання долучитися, та  допомогти чоловіку,  надавши речі побутового вжитку, корм для тварин, рукавиці, тощо.

Ятка волонтерки Вікторії Пащенко знаходиться на “Північному” ринку, що у Луцьку. Або ж телефонуйте за номером: 050 56 43 933.