Волинь Новини

“Знай наших”: 11-річний вокаліст з Волині увійшов до п’ятірки кращих на всеукраїнському конкурсі

Одинадцятирічний Михайло Виндюк з Камінь-Каширщини вдало виступив на всеукраїнському новорічному конкурсі вокалістів та завоював прихильність публіки.

Люди розщедрилися вони на вподобайки і у соціальних мережах, завдяки чому Михайлик переміг у «Новорічному марафоні», – пише газета «Полісся».

Заспівавши онлайн на Всеукраїнському конкурсі, юний артист підкорив серця сотень, тисяч глядачів. Він увійшов до п’ятірки кращих, а за голосуванням професійного журі отримав найвищу відзнаку — Гран-прі.

До речі, це не єдина його нагорода, отримана під завісу 2021 року. Михайло дистанційно взяв участь ще й у Міжнародному фестивалі-конкурсі «Music & Dance», де виконував пісню італійською мовою «Luna tu» та отримав диплом І ступеня.

 

«Через пандемію коронавірусної хвороби тепер більшість мистецьких змагань відбувається дистанційно, онлайн. Звичайно, це не те, що «вживу», але з іншого боку це дозволило брати участь у більшій кількості конкурсів», — каже мама Михайла Людмила.

Тож сьогодні цей юний співак уже має на своєму рахунку майже два десятки перемог. Він взяв участь у 19-ти Міжнародних та всеукраїнських конкурсах та здобув 6 Гран-прі, 11 перших місць, 2 других місця. Завдячує ж за такий результат своїм викладачам Сергію Карпіку та Олені Комар