Волинь Новини

Продемонстрували, в яких умовах навчаються учні Старовижівського професійного ліцею

Як стало відомо, голова Ковельської районної державної адміністрації Ольга Черен спільно з головою Ковельської районної ради В’ячеславом Швораком з робочою поїздкою перебували у Старовижівській територіальній громаді.

Про це повідомили на сайті Ковельської районної державної адміністрації. передає Район. Стара Вижівка. Під час робочого візиту очільники районної влади Ковельського району зустрілися з директором Старовижівського професійного ліцею Анатолієм Хлапуком.

Керівник ліцею ознайомив посадовців з напрямками роботи педагогічного колективу, за якими успішно готують фахівців для різних галузей. У закладі на сьогодні у 14 групах навчається 407 учнів, які освоюють професії електромонтера з ремонту і обслуговування електроустаткування, електрогазозварника, кухаря, кондитера, тракториста-машиніста сільськогосподарського виробництва, маляра, штукатура, слюсаря з ремонту автомобілів.

Анатолій Хлапук зазначив, що Старовижівський професійний ліцей – це доступність і перспективність середньо-спеціальної освіти, рівень знань та практичних навиків, гарантія впевненого старту в житті, так як всі професії затребувані на ринку праці.

Директор ліцею провів екскурсію по аудиторіях, в яких провели сучасні ремонти власними силами викладачів та учнів, а також оглянули майстерні, які оснащені усім необхідним обладнанням для здобуття практичних навиків.

Також ознайомилися з умови проживання учнів у гуртожитку ліцею, розміщеному на території навчального закладу і розрахованому на 450 місць, система проживання в якому – блочна, кімнати на 2-3 місця.