Волинь Новини

“Гірко!” : у місті на Волині 301 пара поєднала свої серця за 2021 рік. ФОТО.

У Володимирі протягом 2021 року одружились 301 пара. Про це повідомили на сторінці Володимира у фейсбуці, передає Район. Володимир.

Володимир-Волинським відділом ДРАЦС у районі зареєстрували 301 шлюб, з яких урочисто провели 290 державних реєстрацій.

У робочі дні, три – у вихідні і святкові дні, 105 – поза межами відділу, 15 – організовано та проведено обрядів заручин з використанням різноманітних елементів урочистості, видано 155 запрошень про призначення дати та часу державної реєстрації шлюбу.

Також зареєстровали чотири шлюби з іноземними громадянами (Грузія, Республіка Молдова, Російська Федерація, Республіка Польща).

 Прийняли 200 заяв про державну реєстрацію шлюбу, два – через Веб-портал «Звернення у сфері державної реєстрації актів цивільного стану».

Відтак, у рамках пілотного проєкту Міністерства юстиції України «Шлюб за добу» за участю організатора комунального підприємства «Інформаційно-розрахунковий центр» Володимир-Волинської міської ради прийняли 105 заяв про державну реєстрацію шлюбу, зареєстровано та урочисто проведено 105 державних реєстрацій шлюбу, з яких 13 з іноземними громадянами (Азербайджанська Республіка, Російська Федерація, Республіка Польща, Данія, Словацька Республіка).