Волинь Новини

Мешканці Волині просять відкрити аптеку: подробиці

Як стало відомо, з відповідним запитом до голови обласної ради Григорія Недопада та голови облдержадміністрації звернувся депутат Олександр Пирожик. Він зазначає, що до нього надійшло прохання від мешканця села Залізниця Любешівської територіальної громади. Як виявилося, в селі, яке є центром старостинського округу і в якому проживає більше 1400 мешканців, немає аптеки.

Про це інформують на сайті Волинської облради.

«Зі слів заявника на території Залізницького старостинського округу немає будь-якого аптечного пункту, попри те, що потреба у них є, адже в селах старостинського округу проживає майже 2,5 тисячі мешканців. Лише в селі Залізниця – більше 1400 людей, в селі Лобна – майже 700, в Міжгайцях – 400 людей», — зазначає Олександр Пирожик.

Тож просить посприяти у вирішенні питання відкриття при Залізницькій амбулаторії сімейної медицини  аптечного пункту. Крім того, переконаний депутат, послугами аптеки могли б користуватися й мешканці інших населених пунктів. Олександр Пирожик закликає представників  КП «Волиньфармпостач» або інших операторів фармацевтичного ринку звернути увагу на цю проблему та допомогти з облаштуванням аптечного пункту в селі.

До слова, депутати запит підтримали.