Волинь Новини

Дякуємо кожному за щире серце: усі зібрані кошти витратили на організацію похорону маленького волинянина

Засновниця БФ “З Богом у серці” Марія Бадалян висловила щиру подяку всім небайдужим, які виявили милосердя до 3- річного Анатолія Юзепчука.

А також відзвітувала щодо коштів, які спрямовувалися на лікування маленького Анатолія, надавши відповідний матеріал.

“Ось ми і провели в нове Життя маленького ангелика — Анатолія.. Друзі, ми змушені про це писати, хоч це дуже боляче і важко.
Але усі кошти, які ми зібрали на обстеження малечі у Києві, ми витратили на те, щоб достойно провести дитинку.
Сім’я у відчаї, вони не були готові до такого удару, все сталось дуже раптово, Толік потрапив у реанімацію і вже о 6-їй годині ранку на номер Фонду пролунав дзвінок від батька, який плакав у слухавку….
Батьки навіть не мали коштів поховати свого синочка, ми просто не могли залишити нашого маленького Анатолія і не віддати дитині останньої шани.
З зібраних для Толі коштів ми оплатили:
Перевезення до с. Бобли – 1600 грн.
Ритуальні послуги – 5509 грн.
Ми придбали також два віночки. Один від батьків, один від усіх нас з вами😭
Придбали костюмчик та взуття, зробили два фото у рамці — 1620 грн.
Загалом витратили 8729 грн…
Такий от звіт.
Дякуємо усім благодійникам, лікарям, які боролись за Толю, дякуємо усім донорам-сміливцям, які відгукнулись і прийшли малечі на допомогу.
Дякуємо Господу Богу, що дав сили пережити цей день… Просимо ваших молитв за душу нашого маленького хлопчика, за його скорботну сім’ю, і за нас, щоб і далі мати сили бути там, де панує великий відчай… і мати мудрість і мужність відганяти його геть і натомість оселяти надію”, – зазначила Марія Бадалян.

 

Вочевидь, у наш такий складний та стрімкий час, буває, що люди, на жаль, часто-густо не помічають ближнього, проходять повз стороннє нещастя. Утім, у світі, який для всіх єдиний, як небо, і сонце, і Бог – немає нікого і нічого стороннього.

Пам’ятаємо, що інколи просте добре слово, розуміння, дружня порада чи невеличка матеріальна підтримка може повернути віру у життя та силу одужати. Це і є милосердя, як найвірніший знак справжньої величі кожної людини.