Важливо Волинь Новини

“Мріє дивитися на цей світ не з вікна лікарняної палати” : маленькому волинянину, який наполегливо бореться з раком, потрібна допомога

Як стало відомо, 3-річний Анатолій Сергійович Юзепчук  терміново потребує дороговартісного лікування. Маленький волинянин, який родом з села Бобли, бореться зі страшною недугою – онкологія. Незважаючи на біль, Анатолій веселий хлопчик, який має привітне обличчя, що випромінюває оптимізм, щирість, відкритість, така дивовижну чоловічу та непідвладну стійкість духу. Проте, підступна недуга не припиняє залишати молодий організм дитини. Отож, Анатолій потребує матеріальної допомоги.

Про це повідомили на сторінці Благодійного Фонду «З Богом у серці» у соцмережі Facebook.

 

“Нашому Анатолію всього три рочки . З них цілий рік — надважка боротьба із раком.

Толік, хоч тепер і має дуже серйозний погляд, однак всупереч важкій долі лишається щирою, світлою дитиною, яка на увесь світ дивиться з великим захопленням.

Ми мріємо, аби Толік дивився на цей світ вже не з вікна лікарняної палати, а як звичайна дитина — гуляючи рідним селом, з мамою, татом, братиками і сестричками.

Оскільки хвороба Толіка не хоче відступати, його відправляють на додаткові обстеження до Києва, які дадуть можливість лікарям побачити повну картину і обрати подальшу стратегію боротьби. Бо Толіку стає гірше. І потрібно розуміти чому.

Сім’я Толі живе бідно, ми навіть нещодавно разом із вами збирали йому одяг на осінь, бо у батьків такої можливості не було…

Загальна сума обстежень – 7900 грн. А ще дорога, проживання, ліки…

У нас є 9 днів, щоб зібрати цю суму і зробити проплату. Тоді маленький Анатолій зможе пройти усі життєвонеобхідні обстеження вчасно.

Допомогти Толіку посильним внеском:

🎗Швидке посилання на переказ для клієнтів будь-якого українського банку:
🎗Картка Благодійного Фонду «З Богом у серці»:

4246 0010 0224 4295

(працює і для міжнародних переказів із конвертацією у гривні. При потребі вказати ім‘я Отримувача для закордонних переказів, вказуйте назву фонду “Z Bogom u serdsi”, або ім’я директора фонду — Бадалян Марія/ Badalian Mariia)

🎗Пошук за назвою у Приват24:

Платежі -> БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД “З БОГОМ У СЕРЦІ”, – йдеться у дописі.