Волинь Новини

Смертельна ДТП поблизу Луцька: стали відомі подробиці автопригоди

Як стало відомо, на автодорозі між селами Ольганівка та Рудня Рожищенської громади сталась дорожньо-транспортна пригода.

Трагедія трапилась ввечері 4 листопада. Про це повідомили у секторі комунікації поліції Волинської області, передає Район. Рожище.

Про це також інформують очевидці аварії у соцмережі Instagram, надавши відповідний фотоматеріал.

“ДТП. Автівка їхала в сторону Ківерець з Рожищ та збила велосипедиста, його кинуло на зустрічну смугу, де він отримав зіткнення з іншою автівкою”, – йдеться у дописі.

Водій автомобіля Chery Amulet здійснив наїзд на чоловіка, який сидів на проїзній частині біля велосипеда в межах смуги руху. Потерпілого з велосипедом відкинуло на зустрічну смугу, після чого на нього наїхав Volkswagen Caddy, який рухався у зустрічному напрямку.

До слова, унаслідок автопригоди 57-річний житель Луцького району помер на місці. Попередньо відомо, що чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння.  Водії транспортних засобів були тверезими.

За цим фактом відомості внесли до реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Триває слідство.