Важливо Волинь Новини

“Світ не без добрих людей”: у Луцьку жінка бореться з раком і потребує термінової допомоги

Оксана Бродіна –кременчанка, яка бореться за своє життя. Вочевидь, чимало хто знає її історію. Утім, одного дня, пані Оксана дізналася про свій діагноз – рак. Незважаючи на біль, жінка випромінюває оптимізм, щирість, відкритість, а також дивовижну легкість та непідвладну стійкість духу.

 

Відтак, підступна недуга не припиняє залишати організм жінки. Отож, Оксана Олексіївна потребує дороговартісного лікування.

Про це повідомила лучанка Larysa Brodina-Savosh на власній сторінці в cоцмережі Facebook.

“Друзі! Більшість з вас знають цю жінку на фото біля нас – це моя мама і вона потребує допомоги. У мами – рак.
Вона лікуєтьсяще з далекого 2010 року. Про це не знав практично ніхто, тільки найближчі для нас люди, бо ми до останнього намагалися вирішувати наші все зусиллями нашої сім’ї та найближчих друзів і мали великі надії на одужання, так як ситуацыія донедавно була досить стабільною, а лікування вдавалось покривати нашими фінансовими можливостями.

Але на жаль, за останні два тижні стан мами значно погіршився і після комплексного КТ  – обстеження потрібно було терміново змінювати лікування.
Сьогодні, мама вже почала перший курс хіміотерапії, який ій назначили в онкодиспансері в Луцьку. Але це тільки початок, а попереду ще не один такий курс і не одмин місяць боротьби за життя і здоров’я.
Лише основний препарат вартує понад $1000, окрім нього будуть потрібні і супутні витрати, також. Тому я звертаюся до всіх своїх друзів, знайомих і просто небайдужих людей і прошу поділитися з нашою мамою чашечкою кави або будь – якою посильною сумою – для нас це буде неабияка допомога. Дякуємо усім небайдужим”, – йдеться у дописі.

 

Усі, хто має змогу та бажання долучитися до одужання, можуть допомогти фінансово, переказавши кошти за реквізитами:

4441 1144 5498 6280 Монобанк, Ларис Б.

4149 4993 9553 3250 ПриватБанк, Бродіна – Савош Лариса Юріївна.