Волинь Новини

Ця волинська страва стане прикрасою будь-якого столу: як приготувати крученики (Відео)

Смачні та ситні крученики.

Читайте також: Через помсту: волинянин поширив у Viber-групи інтимні фото ексдружини

Чимало традиційних класичних страв чудово підходять до святкового столу. Ми розповідали, як смачно запекти картоплю. Тепер ділимось рецептом апетитних волинських кручеників з курячої грудки.

Як їх готувати, розповіли у кулінарному блозі smachna_dopomoha. Рецепт дуже простий, а страва виходить розкішною

Інгредієнти:

  • куряче філе – 2 шт

  • огірок – 2-3 шт

  • сир – 3 слайси

  • сметана – 200 г

  • вода – 100 мл

  • томати/томатна паста – 2 ст. л.

  • борошно – 2 ст. л. в соус + для обвалювання

  • яйце – 1 шт

  • сіль та спеції

  • гірчиця – 1 ч. л.

Спосіб приготування:

  1. Нарізаємо філе на тонкі слайси і добре відбиваємо. Загортаємо всередину шматочок сиру та огірка.

  2. Закручуємо, щоб вийшли маленькі рулетики. Обвалюємо в борошні, в яйці, потім знову в борошні.

  3. Викладаємо в форму для запікання. Заливаємо все соусом зі сметани, води, гірчиці, томатної пасти, борошна, солі та спецій.

  4. Ставимо форму для запікання в розігріту на 180 градусів духовку. Час запікання становить приблизно на 30-35 хвилин.

Страва дуже проста, ситна та ароматна.

Читайте також наші новини у Facebook