Волинь Новини

Відомий співак з Волині Аркадій Войтюк став татом двійнят

Відомий співак Аркадій Войтюк з Ковеля став татусем двійнят.

Читайте також:На межі Рівненщини затримали злодійку, яка вкрала на базарі сто тисяч у волинянки

У своєму дописі на фейсбуці він щиро розповів про свій новий статус та радощі батьківства.

 

 

«Мої батьки кажуть, що пізно, але для мене і моєї дружини основне – що свідомо! Той момент, коли пара відчуває себе дозрілою, щоб розмножувати плоди свого кохання», – написав Аркадій Войтюк.

 

 

Співак також поділився своїми роздумами про везіння в житті: «Якось так сталося, що в цьому житті до мене дуже рідко приходить везіння. Я завжди програвав в лотереях, але коли на екрані УЗД побачив два плоди, зрозумів: ось де на мене чекав мій джекпот».

Він висловив вдячність своїй дружині за те, що вона прийшла на побачення.

 

 

«Я безмежно вдячний своїй тендітній, коханій дружині, що колись прийшла до мене на побачення. Зустріч двох заклопотаних людей, які виділили декілька годин для розмови в ресторані, зустріч, якої я добивався пів року, переросла у постійні зустрічання в майбутньому й у повноцінну сім‘ю», – написав співак.

 

 

Аркадій також подякував медичному персоналу ковельського пологового будинку.

На завершення, Войтюк закликав своїх підписників залишати лише добрі коментарі: «Добро притягує добро, а хороші побажання сумуються і швидше втілюються в реальність. Тому від себе своїм дітям бажаю якнайшвидше жити у мирній країні, не знати, що таке вибухи й страждання, а лише насолоджуватися прекрасними миттєвостями цього життя».

Читайте також наші новини у Facebook