Волинь Новини

Знай наших: волинський прикордонник став чемпіоном світу з джиу-джитсу на Криті

Військовослужбовець Волинського прикордонного загону Богдан Мочульський став переможцем міжнародних змагань із джиу-джитсу, які проходять з 21 по 28 жовтня в Іракліоні на грецькому острові Крит.

Читайте також:

 

Про це повідомили на фейсбук-сторінці Держприкордонслужбі.

 

 

«Наш спортсмен, який є членом національної збірної України з цього виду єдиноборств, став чемпіоном світу у ваговій категорії до 62 кг. Боєць, який змагається за системою файтинг, провів п’ять переможних поєдинків, зокрема, здолавши представника Бельгії у півфіналі та колумбійця у фіналі», – йдеться у дописі.

 

 

Загалом участь у чемпіонаті світу беруть 800 учасників із 58 країн. Національну збірну України, окрім Богдана Мочульського, представляли ще близько 20 спортсменів.

Цей турнір може стати перепусткою для нашого бійця до участі у Всесвітніх іграх, які відбудуться влітку 2025 року в Китаї.

До слова, Богдан є Заслуженим Майстром спорту України та нагороджений орденами «За заслуги» IIІ та II ступенів. За час спортивної кар’єри ставав неодноразовим переможцем чемпіонатів Світу та Європи з вказаного виду бойового мистецтва.