Волинь Новини

Створив сім’ю, але не встиг натішитися сімейним щастям: спогади про 29-річного Героя з Луцького району

24 жовтня 2024 року минає рік світлої пам’яті загиблого захисника України Івана Володимировича Гнатюка з Мильська Рожищенської громади Луцького району.

Читайте також: Росіяни під час окупації Київщини вивезли щонайменше 250 цивільних

Гранатометник механізованого відділення механізованого батальйону 14-ої окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого Іван Володимирович Гнатюк загинув в результаті ворожого обстрілу в районі населеного пункту Першотравневе Куп’янського району Харківської області 24 жовтня 2023 року. Його історію розповіли на сайті Рожищенської громади.

Йому назавжди двадцять дев’ять…

Коротке життя відміряла доля наймолодшому з трьох синів родини Гнатюків. Вдовою залишив загиблий захисник молоду дружину, не натішившись сімейним щастям. Йому судилася доля Героя. Бо до останнього подиху солдат Іван Гнатюк мужньо боровся з ворогом, захищаючи неньку-Україну.

Наш земляк Іван Гнатюк виконав на цій землі головне покликання чоловіка – бути захисником своєї родини та Батьківщини, а також одну з найголовніших заповідей християнина – заповідь любові до свого ближнього.

Ніякі слова втіхи не зменшать болю від втрати найріднішої людини. Бо цей біль назавжди. Слава і шана загиблому воїну Івану Гнатюку, який поклав життя на вівтар свободи та незалежності рідної землі, став творцем новітньої історії України!

Читайте також наші новини у Facebook