Волинь Новини

На Волині поліцейські затримали місцевого чоловіка за нанесення смертельних травм знайомому

Поліцейські затримали фігуранта, який наніс смертельні ушкодження знайомому. За умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого, йому може загрожувати до 10 років позбавлення волі.

Читайте також: У Рожищі працюватиме фахівець із супроводу ветеранів війни

Про це інформує сектор комунікації поліції Волинської області.

Трагедія трапилась у Камінь-Каширському 18 жовтня. До поліції звернувся місцевий мешканець та повідомив, що виявив без ознак життя 55-річного сусіда. В оселі були хаос, безлад та сліди боротьби.

Судово-медична експертиза встановила, що смерть настала через нанесення тілесного ушкодження, ймовірно, ніжкою від стола, адже на предметі були сліди крові.

Поліцейські розпочали комплекс оперативно-розшукових заходів, аби встановити причетного, а саме, опитували очевидців та свідків, переглядали камери спостереження, прочісували територію, аби розкрити цей зухвалий злочин в якнайкоротші терміни.

23 жовтня у Камінь-Каширському затримали причетного: ним виявився 29-річний знайомий потерпілого, мешканець сусіднього села. Чоловіки випивали, і в якийсь момент між ними виник конфлікт на побутовій основі. Тож молодик відірвав ніжку стола, наніс тілесне ушкодження, яке виявилось смертельним, та втік.

Завдяки злагодженим діям камінь-каширських поліцейських та управління карного розшуку ГУНП він понесе покарання за скоєне.

За процесуального керівництва прокуратури, йому оголосять підозру за ч.2 ст.121 Кримінального Кодексу України.

Читайте також наші новини у Facebook