Новини

Загинув на фронті командир з Рівненщини, якого нагородили за бої за Бахмутський рубіж

Завтра рівняни проведуть в останню земну дорогу мужнього захисника Сергія Поповича, який віддав найцінніше – власне життя.

Читайте також: У боях за Україну загинув боєць, який проживав на Волині

Як повідомив секретар міської ради Віктор Шакирзян, Сергій Попович народився 1 квітня 1988 року у місті Здолбунів. Навчався у здолбунівській школі за числом 1, а далі – у Здолбунівському професійному ліцеї залізничного транспорту за спеціальністю слюсар з ремонту рухомого складу. Вищу освіту Сергій здобув у Державному екологічно-технічному університеті транспорту.

Наш Герой спочатку працював у Здолбунівському ДЕПО. А після одруження влаштувався у Рівному на аптечний склад БаДМ на посаду контролера.

У серпні 2022 року Сергій отримав повістку та став на захист Батьківщини. Про виконання бойових завдань наш захисник мало розповідав. Говорив усе стримано та намагався не турбувати рідних.

Завжди веселий, щирий та добрий Сергій з радістю приходив на допомогу для рідних та близьких. Він був надзвичайно відповідальним та піклувався за інших більше, ніж за самого себе.

На жаль, командир станкового гранатомета протитанкового взводу вогневої підтримки Сергій Попович загинув 17 жовтня 2024 року на Запорізькому напрямку.

Сергій Попович нагороджений орденом “За мужність” ІІІ ступеня, Відзнакою Головнокомандувача ЗСУ “Золотий хрест” медаллю “За участь в боях “Бахмутський рубіж “.

Прощання з Героєм відбудеться 23 жовтня 2024 року о 9.30 на майдані Незалежності у Рівному. Заупокійну службу проведуть у Свято-Покровському кафедральному соборі, поховають захисника на Алеї Героїв кладовища Нове.

 

Читайте також наші новини у Facebook