Новини

На Волині відійшла у засвіти досвідчена вчителька

На 92 році життя пішла з життя Ольга Михайлівна Коровіцька – вчителька, наставниця, а також любляча мама, бабуся і прабабуся з Рожищенської громади.

Читайте також:Залужний пише трилогію мемуарів

Про її смерть повідомила Зоя Франчук у фейсбук-спільноті «Топільне, рідний краю мій», передає ВСН.

 

«Пішла з життя Людина, Вчитель, Наставник – чуйна, добра, хороша», – йдеться в дописі.

 

 

Вона зазначила, що Ольга Михайлівна «сіяла добре і вічне у душі кожної дитини», а також, що її «любили й поважали колеги, батьки, учні за чуйне і добре серце, за материнську теплоту і розуміння».

У своєму житті померла втілювала всі найкращі людські якості: мудрість, доброту, виваженість, елегантність. Вона була взірцем жіночності, професіоналізму та порядності, а також прикладом того, як поєднувати щирість, скромність і врівноваженість.

 

 

«У ній були уособлені всі людські чесноти, – зазначили у спільноті. – Вона виховала не одне покоління дітей, і її діла та вчинки залишать слід у серцях усіх, хто її знав».

 

 

Ольга Михайлівна працювала вчителем, присвятивши своє життя вихованню молодого покоління. Її учні й колеги згадують її як людину, яка не лише навчала, а й була другом і підтримкою для кожного, хто звертався до неї за допомогою.

 

 

«Схиляємо голову в глибокій скорботі та щиро співчуваємо сім’ї та рідним. Нехай вічна пам’ять про Ольгу Михайлівну залишиться у серцях всіх, хто знав та любив її. Вічна пам’ять спочилій», – йдеться у дописі.

Читайте також наші новини у Facebook