Новини

Чотирьох воїнів провели в останню дорогу на Рівненщині

Останню шану віддали захисникам: Анатолію Лазарцю з Немовицької ТГ, Андрію Стельманчуку з Клеванської громади, Роману Чайці та Володимиру Миснику з Дубенщини.

Читайте також: Неподалік Волині збивали «шахеди»

Анатолій Лазарець проживав у селі Тинне Немовицької сільської ради. Чоловік був призваний на військову службу за мобілізацією 9 лютого 2023 року. Воїн боронив наш спокій та кордони Батьківщини.

Під час мінометного обстрілу ворога на Донецькому напрямку, цьогоріч 12 жовтня, військовик загинув. У полеглого воїна залишились батьки та сестри.
Андрій Стельманчук народився 1978 року і мешкав у селищі Клевань. 11 жовтня під час бою мотопіхотним батальйоном в Донецькій області, військовик отримав смертельне поранення..

Роман Чайка народився 24 серпня 1990 року і проживав у Смизькій громаді. Він захищав Україну від ворога з перших днів широкомасштабного вторгнення, адже був призваний на військову службу 25 лютого 2022. Був командиром інженерно-саперного взводу. Під час виконання бойового завдання на Бахмутському напрямку військовик  отримав важкі поранення. На жаль, отримані травми виявилися смертельними. Воїн помер 12 жовтня, перебуваючи в Головному військовому клінічному госпіталі м. Київ. У нього залишилися дружина та двоє діток – син та ддонечк.тПоховали військовика в рідному селі.

Володимир Мисник народився 1 лютого 1984 року і проживав у селі Пустоіване Козинської територіальної громади. Військовик служив навідником у 2-му мотопіхотному відділенні, був старшим сержантом.

Свій останній бій воїн прийняв цьогоріч 2 жовтня в районі Торецька на Донеччині. Поховали Володимира на місцевому кладовищі.

Глибоко сумуємо та розділяємо горе з родинами та побратимами загиблих. Вічна слава та шана захисникам.

Читайте також наші новини у Facebook