Новини

Таксист на Поліссі шукав клієнтів для повій серед своїх пасажирів

Сарненський районний суд виніс вирок місцевому жителю, який, працюючи таксистом, займався сутенерством.

Читайте також: З головами ВЛК Сарненщини у СБУ була серйозна розмова

Правоохоронці встановили, що у вересні 2023 року Костянтин Демковець привозив жінок для надання сексуальних послуг своїм клієнтам. Чоловіки розраховувались із обвинуваченим, який потім передавав частину грошей повіям,  повідомляє zaxid.net.

Правоохоронці затримали жителя Рівненщини та порушили щодо нього правадження за ч.2 статті 302 Кримінального Кодексу України (Створення або утримання місць розпусти і звідництво) та  ч.2 статті 303 ККУ (Сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією).

У суді обвинувачений свою провину визнав та розповів, що у вказаний час працював у службі виклику таксі та шукав клієнтів для знайомих жінок, які навали сексуальні послуги. Обвинувачений розповів, що розповідав про повій пасажирам таксі, якщо їх цікавили «послуги дівчат», то він підвозив їх до готелю, який перед цим бронював.

Справу розглянула суддя Тетяна Ведяніна, яка дослідила усі матеріали та аргументи сторін. Вона визнала обвинуваченого винним у кримінальних правопорушеннях, призначивши йому 4 роки тюрми, але звільнила від покарання з річним іспитовим терміном. Вирок ще можна оскаржити.

Читайте також наші новини у Facebook