Волинь Новини

Відомий артист з Луцька записав трек з зіркою тік-току (Відео)

Співак з Луцька Дмитро Монатик (MONATIK) став зірковим наставником на талант-шоу «Неймовірні дуети 2024». Він працював з двома артистами-початківцями: зіркою тік току TAMAZAR та KØVA KOVALSKA.

Читайте також: Рівненщина провела своїх захисників в останню путь

Про це Дмитро повідомив на своїй інстаграм-сторінці.

«Неймовірні дуети” — це про натхнення та підтримку молодих талантів. Для мене, як для артиста і продюсера, завжди цікавою була можливість допомагати молоді розкривати свій потенціал, особливо в такі непрості часи. Тому я з радістю прийняв запрошення взяти участь у цьому проєкті.

Мені випала честь попрацювати з двома надзвичайно талановитими артистами: @tumazar та @kova.lska. Ми провели багато часу на студії @loveandrhythmproduction, де вони показали свої напрацювання. І я неймовірно радий, що ми вперше презентували їхні нові композиції в дуетах.

Це був випуск не про конкуренцію, а про підтримку і взаєморозуміння. І коли Назар виграв цей баттл, він від щирого серця підтримав Настю. Це справжній вчинок професіонала, який демонструє не лише майстерність, а й людяність!

Сьогодні ми презентуємо одразу два дуети з цими молодими талантами! Запрошую послухати на всіх музичних платформах і разом насолодитися результатом нашої спільної роботи!» – написав лучанин.

Читайте також наші новини у Facebook