Волинь Новини

Юліанна Дружиніна розповіла про знущання вітчима (Відео)

Про важке дитинство та знущання вітчима-тирана, який зачиняв у погребі, розповіла інфлюенсерка, амбасадорка перманентного макіяжу, засновниця бренду LEADER Юліанна Дружиніна в інтерв’ю на InsiderMedia.

Читайте також: У Луцьку підлітки бризнули перцевим балончиком в охоронця McDonald’s (Відео)

Зі слів Юліанни, мама торгувала на ринку, а замість рідного тата її виховував вітчим.

«Рідного батька в мене не було мене, був вітчим – він взагалі не працював, випивав… Він завжди бився. По-перше, він міг випити, просто приходити додому»,– пригадує Юліанна.

Відтак спогади про дитинство здебільшого із негативним забарвленням.

«Наприклад, один з моментів, який найбільше запам’ятала, коли я прийшла з модельного агентства. В мене була фотосесія… В мене було русе довге волосся, такі два пьоришка спереду біленьких було… Я виграла перше місце як юна фотомодель в 99-му році і він мені ножицями відрізав це волосся просто під корінь…», – повідала лучанка.

Зачиняв у погребі та обрізав волосся до коренів: Юліанна Дружиніна розповіла про знущання вітчима (відео)

А ще Юліанна розповіла про те, як вітчим зачиняв її у погребі в якості покарання.

«Так психологічно він просто давив, можна сказати ламав. В нас був погріб, якого зараз немає, тому що чогось не могла його лишити. А коли батьків моїх не стало, я взагалі його зарила, щоб його навіть не було мене. Дуже часто там закривав. От я просто запізнююся на 20 хвилин додому я вже сиділа в погребі», – пригадує вітчима-тирана інфлюенсерка.

Розлучитися із чоловіком мама Юліанни наважилась аж через 20 років.

Проте померла і мама, і вітчим в один рік – чотири роки тому. Зі смертю мами Юліанна має дещо незвичні спогади, адже каже, що передчувала, коли її не стане.

«Він пив, просто замерзнув на вулиці і цілий рік мені снився, що він забирає маму з собою…Останній сон, який мені приснився, коли вона вже збирала одяг… Я прокинулась і в мене в голові просто стрельнуло, що їй залишилось два місяці і я так подумала, хоч би вона тільки до Нового року дотягнула. Ну просто, щоб рік пройшов вже по вітчиму… Мама буквально за три дня до Нового року померла, тобто він в той самий рік її все-таки забрав», – сказала Юліанна.

Нагадаємо, Юліанна Дружиніна придбала будинок для матері-одиначки, у якої 4 діток, троє з яких мають інвалідність.

Більше – дивіться в інтерв’ю.

Зачиняв у погребі та обрізав волосся до коренів: Юліанна Дружиніна розповіла про знущання вітчима (відео)

Читайте також наші новини у Facebook