Важливо Волинь Новини

Реабілітація військових надважлива

Напередодні народна депутатка Ірина Констанкевич відвідала оновлене реабілітаційне відділення для військових, яке було повністю відремонтоване та оснащене сучасним обладнанням.

Читайте такожП “Медичне об’єднання Луцької міської територіальної громади” має 699 ліжок для пацієнтів

Парламентарка оглянула приміщення та мала можливість поспілкуватися з лікарями, реабілітологами , військовими, які наразі проходять курс реабілітації. 

Відділення справляє надзвичайно позитивне враження: просторі й світлі палати, новітнє медичне устаткування, яке дозволяє проводити процедури на високому рівні, а також затишні зони відпочинку. 

Ірина Мирославівна підкреслила, що цей центр реабілітації є важливим кроком у підтримці наших захисників та висловила вдячність тим, хто піклується про якість надання медичної допомоги, зокрема медикам та фонду «Рікавері».

Разом з генеральним директором Волинської обласної лікарні Олександром Дударем,  який активно опікується військовими та робить усе можливе для їхнього комфортного і ефективного відновлення, обговорили нагальні питання щодо забезпечення якості реабілітації. Згодом ці питання ми будемо обговорювати на ТСК як позитивний досвід, який потрібно масштабувати. Особливо цікавими є плани щодо термомодернізації корпусу та розширення реабілітаційних послуг. 

” Головне – вражена і наповнена надією , що і в інших областях , регіонах теж будуть такі можливості для ветеранів.

Вони заслуговують на найкращий сервіс і найкращі можливості для лікування та реабілітації”, – зазначила Ірина Мирославівна на сторінці у Фейсбук.

Нардепка висловила захоплення мужністю та силою духу бійців, наголосивши, що країна повинна дбати про кожного свого захисника на найвищому рівні.

І звичайно ж слова вдячності за їх героїзм та самовідданість.


 

Читайте також наші новини у Facebook