Волинь Новини

На Волині за понад 4 мільйони продали приміщення колишнього ЦНАПу

В Іваничах на аукціоні продали двоповерхове приміщення, де раніше знаходився ЦНАП. У торгах взяли участь 16 учасників, і ціна зросла з початкових 127 тисяч 717 гривень до 4 мільйонів 301 тисячі гривень, за яку будівлю врешті й придбали.

Читайте також: У громаді на Волині призначили нову старосту одного з округів

Організувало торги і виставило будівлю на продаж Регіональне відділення Фонду державного майна України по Львівській, Закарпатській та Волинській областях, – пише Буг.

Відповідно до інформації на prozorro, адміністративна двоповерхова будівля загальною площею 933,2 кв. м, знаходиться в селищі Іваничі на вулиці Грушевського, 23. Рік побудови – 1961.

В описі приміщення вказано, що фундамент в нього – бетонний, стіни – цегляні, перекриття – залізобетонне, підлога – паркет і плитка, покрівля – шиферна. В будівлі наявні всі комунікації й встановлено автономне опалення. Однак власник чесно зізнався, що приміщення має суттєвий недолік — тут частково протікає дах.

Аукціон, на якому продали приміщення ЦНАПу, відбувся 29-го серпня. Стартова ціна була 127 тисяч 717 гривень.

На участь в аукціоні зареєструвалось 16 претендентів. Серед них були, як і чималі компанії, так і окремі фізичні особи. Аукціон був трираундовим. Протягом трьох раундів учасники змагалися за лот та підвищували свої ставки.

Торги були запеклими, адже бажаючих придбати велике приміщення в центрі Іванич було чимало.

Відтак остаточні ціни від учасників аукціону були різними. Зокрема, Павло Оганісян хотів придбати будівлю за 130 тисяч гривень, Марія Сивохіп – за 167 тисяч 717 гривень, Олександр Рудь – за 205 тисяч гривень, Олена Кислюк – за 350 тисяч 556 гривень, ТзОВ “2Х2 ФІНАНС” – за 460 тисяч гривень, Дмитро Карабан – за 503 тисячі 900 гривень, ТзОВ “ІЛД” – за 811 тисяч гривень, Андрій Кольбух – за один мільйон гривень, Віктор Петров – за один мільйон 90 тисяч 717 гривень, ТзОВ “Луцька аграрна компанія” – за один мільйон 600 тисяч гривень, Сергій Пилипака – за мільйон 765 тисяч 432 гривні та ТзОВ “БІО ТРЕЙДИНГ” – за один мільйон 767 тисяч гривень.

Однак інші чотири учасники були найзавзятішими і в результаті торгів підняли ціну до 4 мільйонів гривень. Так, Галина Шевчук запропонувала за приміщення ЦНАПу 4 мільйони 3 тисячі гривень, Іван Римарук – 4 мільйони 200 тисяч гривень, а ТзОВ “Керуюча компанія “Нова енергія” – 4 мільйони 300 тисяч гривень.

 

На Волині за понад 4 мільйони продали приміщення колишнього ЦНАПуНа Волині за понад 4 мільйони продали приміщення колишнього ЦНАПуНа Волині за понад 4 мільйони продали приміщення колишнього ЦНАПу

 

Але все ж найбільшою була ставка Максима Бодака – 4 мільйони 301 тисяча гривень. Тож саме він і переміг в аукціоні й став новим власником будівлі колишнього ЦНАПу.

Тепер жителі селища заінтриговані тим, що ж буде в цьому приміщенні. І кожен пропонує свою версію. Навіть подейкують, що тут можуть відкрити приватну медклініку, чи приватний навчальний заклад.

 

На Волині за понад 4 мільйони продали приміщення колишнього ЦНАПу

Читайте також наші новини у Facebook