Волинь Новини

Винуватцю кривавої аварії під Луцьком досі не оголосили підозру

Винуватцю моторошної аварії у селі Милуші, яка сталася вночі 28 серпня, досі не оголосили підозру. Ба більше, 21-річний керманич «мерса» розгулює на волі, бо ж під варту його теж не брали.

Читайте також: Неповнолітні на Поліссі знущались над лисичкою та зняли відео тортур

Про це йдеться у сюжеті телеканалу «Конкурент TV».

Нагадаємо, що близько 21:30 на автодорозі у селі Милуші Mercedes-Benz, здійснив наїзд на пішохода, 55-річного лучанина, який, зі слів водія, переходив проїжджу частину за межами пішохідного переходу. Від отриманих травм чоловік загинув на місці події. Потерпілим виявився працівник Волинської екстренної медичної допомоги Сергій Городюк, а за кермом іномарки був 21-річний ковельчанин Владислав.

Відірвало голову: винуватцю кривавої аварії під Луцьком досі не оголосили підозру (відео)

Того ж вечора мережа повнилася кадрами з місця ДТП. Одного з авторів ролику, який ширився соцмережами, називали родичем загиблого. Хлопець показав, як на проїжджій частині були розкидані частини тіла загиблого.

Як розповіли журналістам у ГУ Національної поліції у Волинській області, зараз відбувається досудове розслідування у цій справі.

«По цій дорожньо-транспортній пригоді наразі в поліції вивчають відеодокази, збирають інший масив необхідної інформації. Після цього будуть призначені певні експертизи, щоб встановити всі детальні обставини. Кримінальне провадження відкрито. Наразі водієві підозру ще не оголошували. Це все буде вирішуватись після проведення експертиз», – каже начальниця сектору комунікації поліції Ольга Бузулук.

Зауважимо, що з часу аварії пройшов практично цілий місяць. Щодо ж того, чому водія не взяли під варту, Ольга Бузулук каже: це визначається законодавством, слідчим та прокуратурою. Мовляв, водій «мерседеса» був тверезим за кермом, тому йому й не обирали запобіжного заходу під час досудового розслідування.

Разом з тим у соціальних мережах користувачі пишуть: автівку, яка на шаленій швидкості збила працівника «екстренки», неодноразово помічали на дорогах і Ковеля, і Луцька. Манера ж їзди просто шокувала людей.