Волинь Новини

Показав геніталії та розпочав бійку: в Луцьку судять хулігана

Молодика обвинувачують у тому, що він неодноразово в Підгайцях показував геніталії іншому хлопцеві, ще й бив його. А вже в Луцьку побив іншого потерпілого, який відпочивав із дівчиною.

Читайте також: На Поліссі судили адміністраторку Telegram-каналу про повістки

Справу розглядають у Луцькому міськрайонному суді, йдеться в сюжеті ТРК «Аверс».

Довгий час обвинувачений не з’являвся на засідання. Натомість потерпілі розповідали, що сталося.

«Приходить до мене і каже нецензурно: давай я покажу тобі свої геніталії. Я його відпихаю. Ми обходимо його стороною. Він зненацька напав на мене, почав наносити удари. До цього теж був випадок. Тому він давно мені знайомий», – сказав Антон.

Історія частково повторилася, коли потерпілий запитав в обвинуваченого, чому той не з’являється в суді.

«Збирався на суд. Бачу, що стоїть людина з голим торсом. Як придивився, то так само знімає шорти, знімає труси. Привселюдно. Підходжу до нього і запитую, чому на суд не збирається. «Я знаю, де моє місце». І пішов», – зазначив Антон.

Другий потерпілий відпочивав із дівчиною в одному із закладів, але обвинувачений усе зіпсував. Хлопець розповів: хуліган до всіх чіплявся, а коли вони з ним спілкуватися не захотіли, у справу пішли кулаки.

«Він наніс мені удар у лице. Почалася сутичка. Далі ми трошки побилися. Ми з дівчиною зайшли всередину закладу, а він почав вибивати скло рукою, ногою, головою. Він розбив скло. Зателефонували в поліцію. Поліція приїхала, затримала його. Написали заяву. Він був тоді, можливо, в стані алкогольного чи наркотичного сп’яніння. Більшість людей казали, що це був стан не алкогольного, а наркотичного сп’яніння», – пригадав Максим.

Оскільки тривалий час хуліган до суду не приходив, до нього вирішили застосувати примусовий привід. На чергове засідання завітали обидві сторони майже в повному складі. Але розгляд справи довелося перенести через зайнятість прокурора в іншому судовому засіданні.

Читайте також наші новини у Facebook