Волинь Новини

На Волині судили матір двох дітей, яка вранці п’яною їхала за кермом

У смт Шацьк п’яна водійка намагалася за 50 євро відкупитися від працівників поліції. Жінку судили та зобов’язали сплатити 34 тис. грн. штрафу, – пише ВСН.

Читайте також: У Луцьку авто привалило деревом (Фото)

Інцидент трапився вранці 9 червня 2024 року, про це йдеться у вироку Шацького районного суду від 11 вересня.

З матеріалів справи стало відомо, що заміжня уродженка міста Ковель, яка має на утриманні двох неповнолітніх дітей, раніше несудима, керувала в стані алкогольного сп`яніння автомобілем «Фольксваген Туарег».

Водійку зупинили патрульні для проведення опитування її про обставини вчинення кримінального правопорушення, свідком якого вона була. Під час спілкування працівники поліції виявили у жінки ознаки алкогольною сп`яніння, після чого їй запропонували пройти алкотест «Драгер 6820», вона погодилась. Тест показав 1,41 проміле.

Перебуваючи у службовому авто патрульних, жінка поклала 50 євро на панель під планшет полісменів, аби вони не складали протокол про адміністративне правопорушення за ч. 1 ст. 130 КУпАП та не притягали її до адміністративної відповідальності за порушення Правил дорожнього руху.

У ході розслідування підсудна щиро розкаялася у вчиненому та активно сприяла розкриттю злочину. Жінку визнали винною і призначили штраф у розмірі 34 тис. грн. Купюру номіналом по 50 євро конфіскували в дохід держави. Також у користь держави з підсудної стягнули 2271 грн процесуальних витрат, пов`язаних із залученням експерта у кримінальному провадженні.

Читайте також наші новини у Facebook