Волинь Новини

У Луцьку ритуальна служба привезла під під’їзд тіло одинокої жінки без документів (Відео)

У Луцьку на проспекті Відродження в квартирі, захаращеній сміттям, знайшли тіло жінки. Про це йдеться у сюжеті телеканалу «Аверс».

Читайте також: Під час святкування Дня міста: у центрі Луцька молодь «запалювала» під російську музику (Відео)

Як виявилося, померла власниця оселі, яку сусіди не бачили на дворі кілька днів поспіль. А після того, як будинком почав ширитися нестерпний запах, забили на сполох, однак, аби дістатися тіла, довелося винести не один пакет зі сміттям – і це лише із коридору.

Зі слів людей, ритуальна служба не поспішала забирати тіло до моргу.

Тепер мешканців турбує інше питання – хто і коли має розчистити сміття і не лише зі сходової клітки, а й з квартири, яка забита мотлохом.

У Луцьку ритуальна служба привезла під під'їзд тіло одинокої жінки без документів (відео)

 

Сусіди розповідають, що 20 років тому після смерті єдиного сина жінку покинув чоловік. З тих пір вона мешкала в цій квартирі одна і десь тоді й почала зносити сміття до своєї оселі, яку за ці роки фактично забила мотлохом під стелю.

Із сусідами не спілкувалась, але саме вони помітили, що жінка кілька днів не виходить надвір, натомість будинком став ширитись нестерпний сморід.

«Вчора приходжу з роботи і смердить запах ну здохлого такого, ужасно здохлого… Ну я ще не знала на той момент чи трупі я зразу пишу в ОСББ, типу, чого так смертить тут мені в особисті вже Лариса пише, що з 9-ої квартири в нас смердить. Ясне діло, що там що вона живе одна, в неї нема ні родини, нікого немає… Минулого тижня бачила в неї ноги вже щось гнили чи що, вона всі ноги всі в крові були», – розповідає сусідка Віталіна.

Люди забили полох – Віталіна особисто ходила під двері сусідки, кликала її, але ніхто не відповідав.

«Я вчора ще ходила їй дзвонила там, кричала: «Баба Люда!», по-різному. Щоб може двері відкрили, ніхто не відкриває, а ти стукаєш, а воно ще більший запах. Ну вже ясно було, що вже померла і оце зранку викликали поліцію, приїхали ще МЧС почали різати двері, того що вони вибили двері, а відкрити їх не можуть, бо там все в смітті. Рятувальники мусили вирізати двері», – каже Віталіна.

Аби дістатись до тіла і винести його з квартири, мешканцям довелось власноруч розчистити коридор – лише тільки звідти вони винесли не один пакет зі сміттям.

У Луцьку ритуальна служба привезла під під'їзд тіло одинокої жінки без документів (відео)

 

Як йдеться у сюжеті, ритуальна служба згодом привезла тіло жінки назад під під’їзд. Як пояснили людям – без документів прийняти до моргу не можуть. Але згодом тіло жінки таки забирали до моргу на вулиці Стефаника.

Тим часом мешканці будинку повідчиняли вікна під’їзду, щоб запах трохи вивітрився, та телефонують до комунальної служби, аби ті вивезли сміття і не лише з під’їзду, а й з квартири. Поки – безрезультатно.

У Луцьку ритуальна служба привезла під під'їзд тіло одинокої жінки без документів (відео)

Читайте також наші новини у Facebook