Волинь Новини

У Луцьку поширили відео затримання працівниками ТЦК чоловіка. У поліції прокоментували

У мережі поширили відео, як у Луцьку поліцейські і працівники ТЦК та СП нібито незаконно затримують молодого чоловіка. У поліції в коментарі Волинським Новинам прокоментували ситуацію.

Читайте також: Золоті медалі отримали понад двадцять випускників Шацької громади

У суботу, 14 вересня, близько 11:00 години під час відпрацювання поліцейські Луцького РУП спільно із військовслужбовцями РТЦК та СП на території м. Луцьк на вулиці Клима Савура зупинили чоловіка для перевірки документів та звірки військово-облікових даних.

Під час спілкування чоловік в категоричній формі відмовлявся надати поліцейським документи, що посвідчують особу, намагався втекти, штовхався, таким чином не виконуючи законної вимоги працівника поліції.

Правопорушника затримали та встановили його особу, ним виявився 22-річний лучанин. Під час адміністративного затримання він чинив фізичний супротив, пручався та намагався бити поліцейського ногами.

Його затримали і помістили в Луцький РУП. За скоєння правопорушення на фігуранта склали адміністративні протоколи про затримання та за ст. 185 (Злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону, військовослужбовця) КУпАП.

Читайте також наші новини у Facebook