Волинь Новини

“Працювати там важко та небезпечно через часті обстріли та міни”, — рятувальник з Волині про відрядження на Донеччину

На допомогу рятувальникам у Донецьку область поїхав добровільно, повідомила Державна служба з надзвичайних ситуацій у Волинській області.

“Працювати там важко та небезпечно через часті обстріли та міни. А ще спека…За час перебування залучались до ліквідації наслідків різного виду подій близько 35 разів. Скажу чесно, важко було витримати таку велику кількість несприятливих факторів”, — розповідає Олег Миненко.

З його слів, у Лиманській громаді працював разом з місцевими рятувальниками.

“Колеги були наскільки дружніми, що, здавалося, ми працюємо разом вже багато років. Вони — професіонали своєї справи, у них було чому навчатись. Ми допомагали один одному, згуртовано працювали над всіма завданнями, що траплялись на нашому шляху під час чергування”, — каже рятувальник з Волині.

Олег Миненко — начальник чергової зміни 24 державного пожежно-рятувального поста села Старовойтове Ковельського району. За чотири роки роботи в ДСНС Волині не раз брав участь у ліквідації наслідків різного виду надзвичайних подій.

“Поїздка на Донеччину дала мені величезний досвід і мотивацію щодо покращення своїх професійних вмінь і моральних навичок. Щойно зʼявиться можливість, я готовий знову взяти участь у такій важливій місії”, — додає Олег Миненко.

Читайте також наші новини у Facebook