Волинь Новини

Вбив дружину, а сказав, що собака загриз: подробиці вбивства на Соборності у Луцьку (Відео)

У Луцьку на проспекті Соборності ввечері 12 вересня трапилося моторошне вбивство. Чоловік зарізав власну дружину, а сусідам сказав, що її загриз собака.

Читайте також: На Рівненщині попрощалися із трьома захисниками

Про це йдеться у сюжеті телеканалу «Конкурент TV».

Сусідка подружжя, яка не назвала свого імені розповідає, родина була не зовсім благополучною. Оксана, яка загинула від рук власного чоловіка, ніде не працювала. Її чоловік Олег також не мав постійної роботи. Кажуть, любив заглянути до чарки.

«Якось так вони завжди сварилися, сложна сім’я. Є 4-ий клас дівчинка. Я їм казала: думайте, що робите, бо заберуть дитину, вони якось перестали, бо ж нам тут все чути, а вчора то взагалі тишина була. Обично десь побуянять, вже ходить в чорних окулярах та Оксана, а це щось і тихо було, щось громихнуло раз. Вийшла на балкон, дивлюся швидка стоїть, оказалось, що це до них… Я достеменно не знаю, але він звернув все на собаку, сказав, що це її собака загризла, но це неправда, собака маленька, не могла загризти», – розповіла сусідка.

Вбив дружину, а сказав, що собака загриз: подробиці вбивства на Соборності у Луцьку (відео)

Що найстрашніше у чоловіка і уже покійної дружини була донька. І того вечора, як розповіли сусіди, вона бачила усе на власні очі.

За словами сусідів сім’ї, дитина дуже хороша, ходить до школи та старанно навчається. Зараз же вона лишилася як без матері, так і без батька.

Також за свідченнями сусідів, після вбивства чоловік розповів, що його дружину нібито покусала собака. Але це не є правдою. На тілі потерпілої знайшли більше десятка ножових поранень.

«Вона його боялася, але ж ви знаєте, якщо напишеш заяву, поліція нічого фактично не робить», – додала ще одна сусідка.

Наразі відомо, що чоловіка-убивцю затримали. Йому загрожує до 15 років позбавлення волі. Маленьку дівчинку, яка в одну мить залишилася без батьків, наймовірніше усиновлять найближчі родичі.

Читайте також наші новини у Facebook