Волинь Новини

Многая літа: на Волині вітали довгожительку

У Колодяжненській громаді продовжують традицію вітати довгожителів з днем народження.

Читайте також:Знай наших: 14-річна спортсменка з Луцька виграла тенісний турнір

6 вересня поважний ювілей 95-ліття відзначила жителька села Ломачанка Шворак Марія Карпівна. Про це інформують на сайті Колодяжненської громади.

Привітати довгожительку завітали представники місцевої влади та соціального захисту. Та найперше до Марії Карпівни прибула її велика і дружна родина. Вони створили іменинниці направду святковий настрій.

У Марії Шворак двоє синів, четверо внуків і багато правнуків. Чоловік давно відійшов у засвіти, тож жінка проживає сама, але щовихідних навідується хтось із рідних. Все життя тяжко працювала у колгоспі, потім трудилася коло свого господарства і, розповідають рідні, бабця донедавна ще бралася поратися на городі – саджати картоплю. Завжди привчала до праці і своїх дітей та онуків.

Від себе особисто та від сільського голови Віталія Кашика виголосили вітання старости Людмила Бойчук та Володимир Кубський та передали від сільської ради невеличкий подарунок. Побажали Марії Шворак міцного здоров’я, щастя, підтримки, уваги та любові від рідних, і, звісно, діждати великої Перемоги і ще багато років прожити під мирним українським небом.

Читайте також наші новини у Facebook