Новини

Команда Klavdia Petrivna назвала суму, яку співачка заробила за два концерти у Києві

В команді загадкової виконавиці Klavdia Petrivna, яка нарешті повністю показала своє обличчя, розповіли, скільки заробила артистка за два дебютні концерти у столиці. Співачка два дні поспіль виступала у Палаці Спорту в Києві.

Читайте також:32-річна уродженка Рівненщини перемогла у проєкті «Супермама»

Як повідомляє видання Forbes, загалом на два концерти 30 та 31 серпня організаторам вдалося продати 16 тисяч квитків. Klavdia Petrivna представила масштабне та яскраве шоу, вартість відвідування якого коливалася. Зокрема, найдешевший квиток коштував майже 500 грн, а найдорожчий – понад 7 тисяч грн.

Наразі точну суму ані музичний лейбл артистки Nebo Music, ані сервіс з продажу квитків Concert.ua не розголошують. Проте журналісти Forbes підрахували, що за два концерти Klavdia Petrivna вдалося заробити понад 10 мільйонів гривень.

“Forbes оцінив його у 10-10,5 млн грн до сплати податків – за умови, що ціни на квитки не змінювались впродовж періоду продажів. Найдешевший квиток коштував 499 грн, ціна найдорожчого – 7499 грн”, – зазначили у виданні.

Можна було б припустити, що з таким доходом, гонорар Klavdia Petrivna буде дуже великим, проте це не так. За словами співзасновника компанії Concert.ua Дмитра Феліксова, заробіток зірки буде значно меншим або взагалі буде нульовим. Річ у тім, що 10 мільйонів – це загальна сума без урахування витрат на організацію події.

“Ще зводимо всі витрати, але має такий вигляд, що значного доходу не буде, можливо, його не буде зовсім”, – поділився Феліксов.

До слова, Klavdia Petrivna понад рік приховувала себе під масками та великими капелюхами. Шанувальники робили чимало припущень, хто ж може співати в образі загадкової співачки. Артистка, як і обіцяла, розкрила усі карти під час своїх виступів наприкінці серпня. Тривалий час в мережі припускали, що співачка-інкогніто – це 18-річна львів’янка Соломія Опришко. Хоча й Klavdia Petrivna не назвала своє справжнє ім’я на концертах, але її зовнішній вигляд підтвердив чутки.

Читайте також наші новини у Facebook