Волинь Новини

15-річний водій на смерть збив пенсіонерку, травмувався сам та пасажир його мотоцикла

Внаслідок аварії, що сталася орієнтовно о 21:00 2 вересня в селі Шкроби Ковельського району загинула пенсіонерка. Травмувався 15-річний водій мотоцикла та його 16-річний пасажир.

Читайте також: У 15 селах Луцького району не буде світла 4 вересня

Про наслідки аварії 3 вересня повідомили в Нацполіції Волині.

За даними правоохоронців, 15-річний хлопець, керуючи мотоциклом Viper, не врахував дорожньої обстановки та не вибрав безпечної швидкості руху, внаслідок чого наїхав на 71-річну пішохідку. Жінка від отриманих травм загинула на місці події.

Окрім цього, численні тілесні ушкодження отримав й сам водій. Його госпіталізували до лікарні. 16-річного пасажира мотоцикла після надання медичної допомоги відпустили додому.

За цим фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Йдеться про порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту, що спричинило смерть.

У разі доведення вини у суді, хлопцю загрожує покарання у вигляді позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Читайте також наші новини у Facebook