Волинь Новини

На «Устилузі» три місяці триватимуть ремонтні роботи

Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Волинській області розпочала ремонт МАПП «Устилуг-Зосін» на ділянці в’їзду в Україну.

Читайте також: У селі поблизу Луцька горіла солома: на місці працювали рятувальники

Будівельники будуть проводити монтажні роботи на покрівлях навісу, мережах водовідведення, огородження, дорожньому покриттю. Це вимагає часткового обмеження проїзду транспортними засобами окремими смугами руху, що може призвести до сповільнення трафіку у цьому пункті пропуску.

У Волинській митниці радять врахувати інформацію під час планування подорожі чи логістики доставки товару. За проєктом ремонтні роботи триватимуть до 30 листопада 2024 року.

Нагадаємо, що через МАПП «Устилуг – Зосін» дозволений рух транспортних засобів масою до 7,5 тонн та пасажирських автобусів – в обох напрямках, а також порожніх транспортних засобів масою понад 7,5 тонн – на виїзд з України (в порядку електронної черги).

Дізнатися про їх накопичення у чергах перед пунктом пропуску можна за допомогою спеціальної карти Держмитслужби. За потреби – спланувати інший, менш завантажений маршрут.

Читайте також наші новини у Facebook