Волинь Новини

Луцька міська рада придбала для військових ще один пікап Mitsubishi L 200

Луцька міська рада передала захисникам України ще один автомобіль. До бійців 67-ї ОМБР поїде позашляховик Mitsubishi L 200. Пікап придбано за кошти працівників Луцької міської ради. Після початку російського вторгнення колектив установи щомісяця перераховує на ЗСУ свій одноденний заробіток.

Читайте також: У Луцьку внаслідок російського удару пошкоджено ще один житловий будинок: є потерпілий

 
 
 
 
 
 

Позашляховик 2008 року випуску повністю обслужено, відремонтовано дрібні неполадки та пофарбовано в камуфляж. Сьогодні, 23 серпня, Луцький міський голова Ігор Поліщук передав його командиру взводу звукометричної розвідки 67-ї ОМБР Богданові Бальбузі.

“Вартість автомобіля з усіма допрацюваннями та обслуговуванням – 250 тисяч гривень. Разом із ним підрозділу передаємо закуплені за бюджетні кошти два квадрокоптери Mavic 3T Thermal з тепловізорами і дві станції РЕБ “Синиця 3.1”, – повідомив Ігор Поліщук.

 
 
 
 
 
 

Богдан Бальбуза подякував колективу Луцької міської ради за постійну допомогу бригаді. Міському голові вручив прапор взводу і худі з символікою підрозділу. Військовослужбовець зазначив, що придбаний позашляховик – оптимальний для воєнних умов.

“Пікапи – найбільш затребувані на фронті автомобілі, тим більше пікапи зразка L 200. Це найбільш прохідна модель, вона потрібна там, де не проїжджає щось легше. Використовується для підвозу пального, БК, людей і для евакуації поранених”, – пояснив військовослужбовець.

 

Також сьогодні для потреб захисників з військової частини А 4123 передано дві зарядні станції EcoFlow Delta 2.

 

Читайте також наші новини у Facebook